За Bononia Estate Winery & Resort

Bononia Estate Winery & Resort е бутиков туристически комплекс на брега на река Дунав, допълнение към избата и лозята на Бонония Естейт. Основната сграда преплита три века, 19-ти, 20-ти и 21-ви, като гостите ще имат възможността да разгледат всичко, което успяхме да запазим и реставрираме.

Това винено райско кътче ще Ви помогне да се отпуснете и да се отдадете и забележите малките удоволствия, които живота предлага. То ще Ви накара да се почувствате отпочинали, доволни и усмихнати, разбира се, с любезното съдействие на хубаво българско вино.

Погрижихме се да обърнем внимание и да проявим отношение към всеки детайл, създавайки стойностен и качествен продукт, който да бъде в полза на любителите на пътуванията, изживяванията и…… виното!

Хотелски стаи с неповторима гледка

Bononia Estate Winery & Resort разполага с 22 хотелски стаи, като всяка една има свой собствен характер и е оборудвана с най-висок клас материали, комплименти и услуги. А каква тераса с гледка предлагат някои от тях…

Ресторант

Какво е един хотел без своя партньор в живота – ресторанта? Ресторант Бонония Естейт е модерен и уютен, като разполага с две тераси с гледки към градина и река.  Общият капацитет е 130 места – 70 вътре и 60 навън. 

А какво е хубаво вино без компанията на хубава храна? Менюто е грижливо изготвено от нашите Executive chef Филип Захариев, като кухнята е сезонна и приготвена с местни български продукти от най-високо качество, като сме се опитали да има по нещо за всеки. В бар менюто пък ще може да откриете напитки, които рядко се срещат освен в страната така и в чужбина. Имаме и пура бар.

Винени дегустации и турове

Бидейки на тема храна и вино, при нас ще може да изберете и резервирате различни пакети винени дегустации и турове, запознавайки се с нашите различни сортове, реколти и брандове вина, които ще бъдат придружени от майсторки направени дървени дъски покрити с какви ли не мезенца и красоти. И не забравяйте да се разпишете на бъчвата, ако сте в енотеката!

Релакс

Може ли без СПА? Сигурно може, но ние разполагаме с външен басейн и вътрешна зона с класическа сауна, парна баня и билкова сауна, като оборудването към тях е изключително модерно и професионално и идва от Естония. Да не забравим и инфраред седалките и разбира се масажите.

За децата

Не сме забравили и децата! Освен вътрешен и външен кът за игри сме предвидили и детска козметика с допълнително различни принадлежности за децата и удобство на мама и татко. При вътрешния кът ще намерят ръчно ушити играчки, пък за спокойствие на родителите ще има и камери за наблюдение от хотелските стаи.

Събития

Bononia Estate Winery & Resort разполага и с единствена по рода си конферентна зала с капацитет 100 места с огромна тераса и великолепна гледка към Дунава и нашата специална зала със златни съдове за вино… Страхотна за различни видове мероприятия, които със сигурност ще бъдат запомнени във времето. На наша територия имате възможност да изберете измежду няколко различни по интериор и обем помещения за събития като сватби, тиймбилдинги, срещи, презентации и др. – конферентна Дунава, ресторант Бонония, ВИП зала Истър, зала Гомотарци.

Заповядайте при нас! Ние ще направим всичко възможно да прекарате прекрасно, на брега на река Дунав с чаша хубаво вино в ръка!

Bononia Estate Winery & Resort

Незабравима почивка на брега на река Дунав, с чаша хубаво вино в ръка