Перфектният хотел за сватба, тийм билдинг, семинар и др.

Bononia Estate Winery & Resort е съвършеният хотел на брега на Дунав за тиймбилдинг събития и сватби! Защо? Ние разполагаме с няколко прекрасни пространства с различен интериор и капацитет. Може да посрещнем гости за обучения, срещи и презентации във ВИП зала Истър, конферентна зала Дунава, зала Гомотарци или в нашия ресторант Бонония Естейт. За нас ще бъде чест да бъдем домакин на Вашето специално събитие.

BONONIA ESTATE WINERY & RESORT – Вашият изискан избор за хотел за сватба, тиймбилдинг, конференция

BONONIA ESTATE WINERY & RESORT е мястото, където може да покажете своята класа. Нашият хотел е предпочитан от български и международни гости за организиране на тиймбилдинг мероприятия, сватби, конференции и други. Мястото предлага няколко уникални пространства, които може да аранжираме според Вашите изисквания.

Ресторантът ни предлага ексклузивно меню от шеф Филип Захариев – създателят на страхотния проект ONÁ в село Стакевци. Ние предлагаме незабравими дегустации, релаксираща СПА зона, прекрасни гледки към реката и лукс, за какъвто сте мечтали.

И ако още имате колебания, нека Ви дадем още едно основание да изберете нас. Комплексът печели наградата „Фасада на годината 2022-2023“ и наградата „Traveller Review Award“ 2024 г.

Ресторант Бонония Естейт

Бонония Естейт е ресторант, в който може да почувствате модерен уют, съчетан с прелестни гледки към Дунав или нашата добре поддържана градина. Основното ни меню е прецизно изготвено от нашия еxecutive chef Филип Захариев. В него ще откриете сезонна кухня, приготвена изцяло с първокласни местни продукти. Разбира се, може да разчитате и на пълно съдействие, за да изготвим индивидуално меню за гостите Ви. Капацитетът на ресторанта е 130 места, като 60 от тях са навън, а 70 – вътре.

ВИП зала Истър

Синята зала, както я наричаме, предлага разкошна гледка към магичния Дунав. ВИП зала Истър е проектирана с фокус върху работни мероприятия. Тя е подходяща за презентации, обучения, тиймбилдинги, годишни отчети и други важни срещи. Събира до 10 човека.

Зала Гомотарци

Червената зала е подготвена да Ви предостави всички условия за работни срещи, обучения, презентации, тиймбилдинг. Зала Гомотарци има чудесна гледка към зелената ни градина, а капацитетът ѝ е 10 души.

хотел за сватби
хотел за тиймбилдинг

Конферентна зала Дунава

Заповядайте в единствената по рода си конферентна зала, която разполага със 100 места. Нещо повече – към залата има огромна тераса, която открива незабравима гледка към реката, а също и към специалната ни зала със златни съдове за вино. Сватби, конференции – зала Дунава е страхотна за всяко Ваше събитие.

Енотека

Енотеката е специално място, построено в далечната 1895 г. Това пространство открива гледка към великолепното ни бъчвено помещение. Капацитетът на залата е 10 души и е подходяща за тиймбилдинг или вълнуващи винени дегустации.

Резервирайте сега Вашия пакет с винени дегустации или турове в разкошната ни изба. Там ще Ви запознаем с най-добрите ни сортове и брандове вина, с най-успешните ни реколти. Майсторски направени дървени дъски, отрупани с разнообразие от мезета ще Ви следват неизменно през това пътешествие. И в това преживяване сме на разположение да изготвим индивидуални дегустации, различни от предлаганите пакети. А за разкош – не забравяйте да се разпишете на бъчвата.

Предлагаме 3 основни винени пакета:

Пакет 1

3 броя вина

30 лв./човек

Пакет 2 (Premium)

4 броя вина

40 лв./човек

Пакет 3 (Exclusive)

4 броя вина с включено вино от серията First Vintage + ракия Bononia Estate

60 лв./човек

* Всички дегустации за с предварителна заявка от не по-малко от 3 дни

Реколта 2019

Каним Ви да опитате нашата първа реколта 2019, майсторски направена в село Кошава. Реколта 2019 е колекционерска серия, създадена със стремеж да постигнем стойностен и значим продукт, който да се развива и надгражда с времето. Това е серия без последващо производство. Ето защо всяка бутилка е номерирана от лимитирана партида и е с дълъг потенциал за развитие. Опитайте нашето вино, създадено за хора с отношение към процеса на направа и неговия произход – едно вино за ценители! 

Изпратете запитване за Вашето събитие

10 + 10 =