Събития

Bononia Estate Winery & Resort има голямото желание да бъде домакин и част от Вашето събитие!

На наша територия имате възможност да изберете измежду няколко различни по интериор и обем зали подходящи за събития като сватби, тиймбилдинги, презентации, обучения, срещи и др. – ресторант Бонония Естейт, ВИП зала Истър, зала Гомотарци, конферентна Дунава.

Ресторант Бонония Естейт

Ресторант Бонония Естейт е модерен и уютен, като разполага с две тераси с гледки към градина и река. Общият капацитет е 130 места – 70 вътре и 60 навън. Основното меню е грижливо изготвено от нашите Executive chef Филип Захариев, като кухнята е сезонна и приготвена с местни български продукти от най-високо качество. Нашият екип може да Ви окаже съдействие при изготвяне на индивидуално меню спрямо Вашите изисквания и нужди.

ВИП зала Истър

Тази прекрасна зала Истър /или синята зала/ с гледка към река Дунав е изключително подходяща за работни мероприятия – тиймбилдинги, презентации, обучения, годишни отчети и др. Капацитетът на помещението е 10 човека.

Зала Гомотарци

Тази уютна зала Гомотарци /или червената зала/ с гледка градина е изключително подходяща за работни мероприятия – тиймбилдинги, презентации, обучения, годишни отчети и др. Капацитетът на помещението е 10 човека.

Конферентна зала Дунава

Комплексът разполага и с единствена по рода си конферентна зала с капацитет 100 места с огромна тераса, великолепна гледка към Дунава и към нашата специална зала със златни съдове за вино… Страхотна за различни видове събития, които със сигурност ще бъдат запомнени във времето.

Енотека

Енотеката е едно великолепно и специално място от 1895г. с капацитет 10 места и гледка към най-красивото ни бъчвено помещение. Залата е подходяща за винени дегустации и тиймбилдинги.

При нас може да изберете и резервирате различни пакети винени дегустации, с пожелание тур в избата, запознавайки се с нашите различни сортове, реколти и брандове вина, които ще бъдат придружени от майсторски направени дървени дъски покрити с какви ли не мезенца и красоти. Разбира се, можем да изготвим и индивидуални дегустации различни от основните. И не забравяйте да се разпишете на бъчвата!

Предлагаме 3 основни винени пакета:

Пакет 1

3 броя вина

30 лв./човек

Пакет 2 (Premium)

4 броя вина

40 лв./човек

Пакет 3 (Exclusive)

4 броя вина с включено вино от серията First Vintage + ракия Bononia Estate

60 лв./човек

* Всички дегустации за с предварителна заявка от не по-малко от 3 дни

Реколта 2019

Реколта 2019 е първата реколта, направена “у дома“ в с. Кошава. Това е нашата колекционерска серия, създадена от стремежа да направим значим и стойностен продукт, който да се развие и надгради с времето. Серия без последващо производство, всяка бутилка е с дълъг потенциал за развитие, номерирана от лимитирана партида. Вино за ценители, за хора с отношение към реализацията му и свързани с неговия произход.

Изпратете запитване за Вашето събитие

3 + 15 =

Оферта Нова Година 2024 Виж повече