С река на сърцето

2022г. Bononia Estate Winery & Resort стана домакин на нов български сериал с името ‚С река на сърцето‘. Проектът на Нова Телевизия се развива главно в нашата изба, хотелска и производствена част, собствени лозя, гр. Видин и околностите.

За сериала:

Брат и сестра опитват да запазят наследствените земи и семейната винарна на брега на реката. Всеки от тях се впуска в сложна любовна връзка. В крайбрежния град пристига и неочакван гост, който ще разпали в сърцата на хората алчност и опитва да им отнеме любовта. Три жени ще трябва да крият опасните си тайни, а трима мъже стават жертва, всеки на своята слабост.

На фона на икономически кризи и бурни семейни промени, тайните излизат наяве. Живеещите в охолство ще обеднеят, скромните ще опитат вкуса на богатството. Слабостта се превръща в сила.

Но всичко това има скъпа цена…

Сериалът, в който се преплитат любов и омраза, раздяла и очакване, отмъщение и предателство, е дело на писателя Георги Тенев, който е главен сценарист. „С река на сърцето“ засяга и много социално значими теми като насилието над жени, търговията с деца, бедността и борбата с престъпността.

Зад филмовата продукция стои екип от доказани професионалисти, чиито имена се свързват с едни от най-успешните съвременни български филми и сериали: „В сърцето на машината“, „Диви и щастливи“, „Привличане“, „Вила Роза“, „Под прикритие“. Режисьор и креативен продуцент е Мартин Макариев, а главен оператор – Андрей Андреев. Продуцент на сериала „С река на сърцето“ е Светлин Нейнски.

Bononia Estate Winery & Resort

Незабравима почивка на брега на река Дунав, с чаша хубаво вино в ръка