Развлечения

Велосипеди

Разходка с велосипед? Винаги е добра идея. 
На разположение на гостите на хотела, както за възрастни така и за деца, предоставяме модели DRAG. 

Без допълнително заплащане. 

VESPA 

Модна разходка с италианската икона в света на превозните средства още от 1946г. VESPA? Красиво, романтично, страхотно за снимки и чудесен спомен.
На разположение на гостите на хотела предоставяме VESPA primavera 50 RED & Verde Amable. Пригответе Instagram профилите.  

Допълнително заплащане. 

UTV

Искате нещо по-екстремно? Придружено с разходка в лозята, покрай река Дунав или до близкия остров до с. Кошава?
На разположение на гостите на хотела предоставяме четириместно UTV POLARIS RANGER 500 CREW. Това офроуд развлечение и приятел на адреналина ще Ви осигури приключение и рестарт от еднообразието и монотонността.

Допълнително заплащане. 

Риболовна лодка 

Разходка с риболовна лодка по река Дунав? Риболов?
На разположение на гостите на хотела имаме риболовна лодка с капацитет до 4-ма пасажери. Имате възможност да изберете няколко различни услуги с нея: 

  • Разходка с лодка; 
  • Разходка с лодка и риболов. Уловът се заплаща и се взима за вкъщи. 
  • Разходка с лодка и риболов. Уловът може да бъде приготвен от нашите готвачи и да се консумира в ресторанта.  

Изисква се предварителна резервация от 72 часа. 

Допълнително заплащане. 

Моторна яхта 

Модна разходка с яхта по река Дунав? ‚Гвоздеят‘ на програмата.

На разположение на гостите на хотела имаме яхта с капацитет 8 човека + капитана. Имате възможност да изберете няколко различни услуги с нея:

-Разходка с яхта по Дунава;
-Разходка и плаж или посещение на остров в река Дунав;
-Разходка и дегустация на вино на яхта по Дунава;
-Частни партита.

Изисква се предварителна резервация от 48 часа.

Допълнително заплащане.

Дегустация на вино в лозята 

Дегустацията на вино сама по себе си е една прекрасна емоция и преживяване. Освен в нашата прекрасна енотека от 1895г. може да резервирате и дегустация сред лозята на Бонония Естейт. Въздействаща атмосфера ще Ви накара да усетите виното и неговия път по по-различен и вълнуващ начин. Красиво преживяване готово за спомени и снимки. 

Изисква се предварителна резервация от 72 часа. 

Допълнително заплащане. 

Панорамно издигане с балон над BONONIA ESTATE

Прекрасно изживяване със спиращи дъха гледки. Страхотно развлечение за хора с авантюристичен дух, обичащи разнообразието и силните усещания. Понякога човек има нужда от един поглед от високо, за да се разсее и изчисти от тревогите, осъзнавайки че много неща са всъщност толкова дребни.

Обикновено се прави 2 часа преди залез, когато вятъра се успокоява и ако прогнозата е подходяща. Минимален брой участници – 20 човека.

Допълнително заплащане.

Изисква се предварителна резервация от 72 часа и потвърждение на база прогноза.

Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали

Летенето с балон над Белоградчишките скали е незабравимо приключение, което носи приятни емоции и малко адреналин.

При панорамното издигане балонът е вързан с въжета за скалите около полянка много близо до центъра на Белоградчик и се издига на 77м височина, след което се връща отново на земята. Всяко издигане продължава около 10мин. Случва се рано сутрин събота или неделя, обикновено между 7:00 и 7:30, когато времето е най-спокойно.

Допълнително заплащане.

Изисква се предварителна резервация от 48 часа и потвърждение на база прогноза.

Свободен полет с балон над Белоградчишките скали

Продължителността на полета е 60 мин, като балонът излита между скалите и лети над тях, докато намери място за кацане, от което може да се направи втори 30 мин полет.

Допълнително заплащане.

Изисква се предварителна резервация от 48 часа и потвърждение на база прогноза.

Свободен полет с балон над BONONIA ESTATE

Полет над избата, река Дунав и лозята? Доставете си ново и красиво усещане заедно със своето семейство, приятели, половинка или пък направете своето предложение за брак по по-нестандартен начин. Минимален брой участници – 4 човека.

Допълнително заплащане.

Изисква се предварителна резервация от 72 часа и потвърждение на база прогноза.

Приключенска игра Възкачване на престола

Приключенска игра ВЪЗКАЧВАНЕ НА ПРЕСТОЛА е многокомпонентна ролева игра около Белоградчик, с която по забавен начин може да се запознаете изключително красиви и малко познати кътчета от Белоградчишките скали. Играта продължава до 90мин и се играе в група от минимум 4 човека. За успешното участие в играта е необходимо да имате телефон с камера и интернет и да може да извървите около 600м по неравен терен с лесно до средно ниво на трудност.

Участниците ще влязат в ролята на войни от номадско племе, които трябва да откраднат короната на краля на червените турколаци и един от тях да се въздигне на престола! Очакват ги срещи с интересни герои и забавни премеждия по пътя!

Допълнително заплащане.

Изисква се предварителна резервация от 48 часа.

Джип сафари около Белоградчишките скали

Разходката продължава около 1 час, като се посещават места, от където се виждат Мадоната и Конникът и скален мост Еркюприя.

По желание може да се посети и пещера Лепеница с включен кратък пешеходен преход. Минимален брой участници – 4 човека.

Допълнително заплащане.

Изисква се предварителна резервация от 48 часа.

Разходка с драконови лодки в Рабишкото езеро

Разходката с драконови лодки също е силно вълнуващо и безопасно преживяване. Разполагаме с 2 драконови лодки с капацитет 21 места всяка, общо 42 места. Всеки участник получава гребло, спасителна жилетка, преминава инструктаж и всички заедно гребат под командите на капитана на лодката, който стои прав отзад и я управлява с дълго гребло. Целта е да се получи синхрон в гребането и така лодката се движи по-бързо под звуците на барабана, който задава ритъма на гребане. Минимален брой участници – 20 човека. Продължителност около 2 часа.

Ако групата е над 20 човека участниците могат да се разделят в двете лодки поравно и да се състезават за кратко.
Лодките са изключително стабилни във водата, а разходката се организира предимно сутрин или привечер при слаб до умерен вятър.

Допълнително заплащане.
Изисква се предварителна резервация от 48 часа.

Парти вечер на езерото

Като допълнение към разходката с драконови лодки може да се организира парти вечер на езерото, в рамките на която вечерята ще бъде подготвена частично на барбекю на езерото и ще бъде сервирана на място 30мин преди залеза на слънцето. Преди вечерята ще бъдат организирани забавни игри. След вечерята започва парти с лагерен огън, марш мелоу, озвучаване с преносима колона и танци.

Допълнително заплащане.

Джетове

Екстремна емоция в река Дунав?
На разположение на гостите на хотела предоставяме джетове – нашия воден екстремен представител. Това развлечение ще Ви помогне да се ‚проветрите‘ от грижите и тревогите и да започнете отново освежени. 

Изисква се предварителна резервация от 48 часа.

Bononia Estate Winery & Resort

Незабравима почивка на брега на река Дунав, с чаша хубаво вино в ръка